Regnskab og moms i Søndersø og omegn

HJ Regnskab tilbyder at klare regnskab, bogføring og budgetrevidering for din virksomhed på Nordfyn, så du kan få et økonomisk overblik nemt og overskueligt. Vores rådgivning er kendetegnet ved at være personlig, kvalitetsbevidst og professionel, og vi kan assistere både små og større virksomheder med regnskabet. 


Bogføring og regnskab

Har du en virksomhed, har du pligt til at bogføre virksomhedens økonomi. Det klares gennem en konsekvent og grundig bogføring af indtægter og udgifter, og ved at holde styr på momsregnskab og årsregnskab. Alt dette - og meget mere til - kan HJ Regnskab sørge for at klare for dig, så du selv har en mindre ting at bekymre dig om. Vi kan blandt andet udføre følgende opgaver: 

  • Bogføring af bilag
  • Momsregnskab og skat
  • Løn, AM-bidrag og lønsumsafgift
  • Afstemning med debitor, kreditor, bank, moms m.m.
  • Betalinger

 

Budgetrådgivning

Hvad end du er ved at starte en ny virksomhed, der skal have lavet et opstartsbudget, eller du vil have revideret din eksisterende virksomheds budget, så tilbyder HJ Regnskab uvildig og professionel rådgivning, så du ikke glemmer noget, og så tallene stemmer. Vi kan både rådgive i forhold til regnskabsbudget, balancebudget og likviditetsbudget, så kontakt os endelig, hvis budgettet skal tilses af et ekstra par øjne. 


En partner, du kan stole på

Hvis du vælger HJ Regnskab, får du en fast regnskabspartner til bogføringen. Så kan du altid vide dig sikker på, hvem der kommer, og hvad du kan forvente af os. Vi lærer dig og din virksomhed godt at kende, så du hele tiden kan være sikker på, at du bliver tilbudt den bedste service og rådgivning.

Kontakt HJ Regnskab

Kontakt HJ Regnskab i dag, hvis du har brug for hjælp til lønadministration.

 

 52 11 96 03

hjregnskab@hotmail.com

hCaptcha
Leveret af