Årsrapport og selvangivelse

Årsrapport, årsregnskab og selvangivelse er ord, der kan gøre mange nervøse og give mange svedige håndflader. Du behøver dog slet ikke bekymre dig, for HJ Regnskab står gerne til rådighed i forbindelse med udarbejdelsen af disse. Med vores store erfaring inden for årsrapporter og udfyldelse af selvangivelser, er vi det sikre valg for dig og din virksomhed.

 

Udarbejdelse af årsrapport

En årsrapport er kort fortalt et overblik over din virksomheds økonomi, som kan give aktionærer og samarbejdspartnere mulighed for at få et indblik i virksomhedens økonomi. Det er også en mulighed for dig for at se nærmere på, om der er områder, der er specielt profitable eller andre, der giver underskud. HJ Regnskab tilbyder at gøre alt forarbejdet for dig, så det er klar til at blive sendt til revisor, lige fra bogføring, afstemning og moms til løn.

 

Assistance til selvangivelse

Du er forpligtet til at udfylde en selvangivelse, hvis du driver en selvstændig virksomhed. Selvangivelse kaldes også oplysningsskema og skal udfyldes senest d. 1. juli. HJ Regnskab hjælper gerne med at udfylde din selvangivelse, så du ikke misser noget og får ubehagelige overraskelser senere hen. På den måde kan du let få et godt overblik over virksomhedens overskud eller underskud, uden at du selv skal bruge tiden på det.

Kontakt HJ Regnskab

Kontakt HJ Regnskab i dag, hvis du har brug for hjælp til årsrapporter og selvangivelse

 

 52 11 96 03

hjregnskab@hotmail.com

hCaptcha
Leveret af